Sayfalar

Farming-Simularor 2013



Farming Simulator 2013 serisi 19 Ekim tarihi ile Demo versiyonu yayımlandı . Bizde İndirip inceleme fırsatı bulduk. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Haritası Oldukça Büyük . Ekilebilir Alan(Tarla)lar Kiralanabilir yada satın alınabilir . Bütün tarlalar bize ait değil :) .

Biraz para kazandıktan sonra Tarla satın alıp tarla sayımızı arttırdıktan sonra hepsini ekerek Hasatımızı geliştirebiliriz.Bir başka fark ise Yeni ekilebilir ürünlerin olması , Farming Simulator 2011 de bulunan Buğday Arpa Kanola ve Mısırın yanında Farming simulator 2013 ile birlikte Patates ve Şeker Pancarı da eklenmiş durumda.

Farming Simulator 2011 ‘de Sadece İnek çiftliği varken , Farming simulator 2013 ile birlikte Besleyebileceğimiz hayvan sayısıda 3 e yükseltilmiş , Tavuk ve Koyunda İnek ile birlikte oyunumuzda yerini almış.









  • İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP, Windows Vista veya Windows 7
  • İşlemci: 2.0 GHz Intel veya AMD işlemci eşdeğer
  • Ekran Kartı: Nvidia Geforce 7600 serisi, ATI Radeon X1600 grafik kartı veya daha iyi (en az 256 MB VRAM)
  • Ram: 1 GB RAM
  • SabitDisk Alanı: 1 GB boş sabit disk alanı
  • Ses Karı: Soundcard

Rar Şifresi:
Rar Şifresi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Full Torrent Oyun NEDIR ?
Full Torrent Oyun 2012 yılından beri faliyet gösteren, en hızlı en güncel izleyicili torrent dosyalarını bulup sizlerle paylaşan bir blog sitesidir. Sunucumuzda sadece torrent dosyaları bulunmaktadır. Bu, hiçbir yasadışı içeriğin tarafımızdan saklanmadığı anlamına gelmektedir. Bu izleyici kullanılarak insanlar tarafından yayılan içerikten Full Torrent Oyun sorumlu tutulamaz.
  Mafia     Skidrow     Call of Duty     3DM     Assassin's Creed     Fifa 14     Batman     Ghost     Tek Part Oyun İndir     Tek Part     Battlefield 4     Zamunda     Torrent     Black Flag     Reloaded     Napolionic Wars     Torrent Oyun     Sim City     Oyun İndir     Arkham Origin     Mount and Blade     Full Oyun