Sayfalar

Lego Batman 2 DC Super Heroes

2008 yılında Lego kervanına katılan Batman, yeni oyunu ile oyun severlere bir kez daha göz kırpıyor. Lego dünyasının tüm özelliklerini içerisinde barındıran Lego Batman 2, başta Batman, Robin ve Joker olmak üzere Gotham şehrinin birçok ünlü karakterini yönetmemize olanak sağlıyor.
 
Bu karakterler dışında yeni Lego oyunun da farklı kahramanları da yönetme fırsatı buluyoruz. oyuna da adını veren ünlü DC karakterleri batman ile birlikte omuz omuza çarpışıyor. Bu karakterler arasında Superman, Green Lantern ve Wonder Women gibi karakterler de yer alıyor. Grafikleri ve parçalanan Lego efektleriyle de her zaman olduğu gibi öne çıkacak olan yapım, Lego oyunlarının esprili yapısını ve atmosferini de içerisinde barındırması ile oyun severlere keyifli dakikalar vaat ediyor.
İnceleme Bölümsonucanavarı'na aittir


Minimum

İşletim Sistemi:Windows XP, Windows Vista veya Windows 7
İşlemci:Intel Core 2 Duo 2 GHz veya AMD Athlon 64 X2 3800
Ram:1 GB RAM
Sabit Disk:10 GB
Ekran Kartı:NVIDIA 7600, 7800, 8xxx veya daha iyisi, ATI 1950 veya daha iyisi

Önerilen

İşletim Sistemi:Windows XP, Windows Vista veya Windows 7
İşlemci:Dört çekirdekli işlemci 2.7 GHz
Ram: 2 GB
Sabit Disk:10 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800 veya daha iyi; ATI HD 3870 veya daha iyi

-Video RAM 384 MB
-Pixel Shader versiyonu 3.0 5.0
-Vertex Shader versiyonu 3.0


Rar Şifresi:
Rar Şifresi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Full Torrent Oyun NEDIR ?
Full Torrent Oyun 2012 yılından beri faliyet gösteren, en hızlı en güncel izleyicili torrent dosyalarını bulup sizlerle paylaşan bir blog sitesidir. Sunucumuzda sadece torrent dosyaları bulunmaktadır. Bu, hiçbir yasadışı içeriğin tarafımızdan saklanmadığı anlamına gelmektedir. Bu izleyici kullanılarak insanlar tarafından yayılan içerikten Full Torrent Oyun sorumlu tutulamaz.
  Mafia     Skidrow     Call of Duty     3DM     Assassin's Creed     Fifa 14     Batman     Ghost     Tek Part Oyun İndir     Tek Part     Battlefield 4     Zamunda     Torrent     Black Flag     Reloaded     Napolionic Wars     Torrent Oyun     Sim City     Oyun İndir     Arkham Origin     Mount and Blade     Full Oyun