Sayfalar

The Testament of Sherlock Holmes

Yeni Sherlock Holmes oyunu sizleri 1898 yılındaki Londra sokaklarına efsane dedektifin pabuçlarına sokuyor. Holmes, bu sefer hiç olmadığı kadar büyük bir davanın ortasında.  Kendisi büyük bir komplonun içinde ve hırsızlık, dolandırıcılık ve daha nice faili-meçhul suçta izler onu gösterirken, ünlü dedektif de bu sırada Londra halkının güvenini kaybetmeye başlıyor, hatta Doktor Watson'ınkini bile... Holmes ile bu komplo karmaşası içinden çıkabilecek kadar iyi araştırma yeteneklerine sahip misiniz? O zaman sizi The Testament of Sherlock Holmes'a bekliyoruz.
İnceleme BölümSonuCanavari.Com'a Aittir.

Resimleri Gizleyada Göster

Mininmum
İşlemci : Intel Pentium D 3.0GHz / AMD Athlon LE-1660
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 220 / ATI Radeon HD 4650
RAM (Memory): 1.5 GB
Sabit Disk: 2 GB
DirectX Version Needed: 9


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Full Torrent Oyun NEDIR ?
Full Torrent Oyun 2012 yılından beri faliyet gösteren, en hızlı en güncel izleyicili torrent dosyalarını bulup sizlerle paylaşan bir blog sitesidir. Sunucumuzda sadece torrent dosyaları bulunmaktadır. Bu, hiçbir yasadışı içeriğin tarafımızdan saklanmadığı anlamına gelmektedir. Bu izleyici kullanılarak insanlar tarafından yayılan içerikten Full Torrent Oyun sorumlu tutulamaz.
  Mafia     Skidrow     Call of Duty     3DM     Assassin's Creed     Fifa 14     Batman     Ghost     Tek Part Oyun İndir     Tek Part     Battlefield 4     Zamunda     Torrent     Black Flag     Reloaded     Napolionic Wars     Torrent Oyun     Sim City     Oyun İndir     Arkham Origin     Mount and Blade     Full Oyun