Sayfalar

Lost Planet 3

Lost Planet 3
İNCELEME
Bu nesilin ilk ve en farklı yapımlarından birisi olan Lost Planet serisinin üçüncü oyunu, oyun severleri gene karlı mekanların ortasına bırakıyor. Serinin diğer oyunlarında olduğu gibi hava ve ortam şartlarının oyuncuları zorladığı yapımda gene irili ufaklı birçok yaratıkla karşılaşıyor ve aynı zamanda vücut ısımızı dengede tutarak hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Robot kullanımının gene her zaman olduğu gibi ön plana çıktığı yapım bu sefer kar fırtınası gibi farklı unsurlarla da oyuna renk katıyor. Özellikle büyük boss savaşları ile dikkat çeken Lost Planet 3, ilk iki oyunun aksine bu sefer Spark Unlimited imzasını taşıyor.
Oyun Bilgisi

Tür:TPS

Platform:PC

Boyut:16.3 GB

Crack:FLT

Tarih:30 Ağustos 2013

Kaynak:Pirate By

Dil:İngilizce

download
Düşük Sistem

Os:Vista/7/8

Cpu:2.67 GHz Intel Core 2 Duo veya AMD Phenom X2

Ram:1 Gb

Gpu:DirectX 512 MB RAM, Nvidia 7000 serisi veya Radeon 800 serisi veya daha iyisi

Hdd:8 GB

Dx:9.0c

Önerilen Sistem

Os: Windows 7

Cpu:3 GHz dört çekirdekli işlemci, Intel Core i5, AMD Phenom X4 veya daha iyisi

Ram:2GB sistem belleği (veya 4 GB 64-bit işletim sistemi)

Gpu:1 GB VRAM, Nvidia 500 serisi veya AMD 6000 serisi veya daha iyi DirectX 11 GFX kartı.

Hdd:800 Mb

Dx:11.0c

Resimler Göster Gizle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Full Torrent Oyun NEDIR ?
Full Torrent Oyun 2012 yılından beri faliyet gösteren, en hızlı en güncel izleyicili torrent dosyalarını bulup sizlerle paylaşan bir blog sitesidir. Sunucumuzda sadece torrent dosyaları bulunmaktadır. Bu, hiçbir yasadışı içeriğin tarafımızdan saklanmadığı anlamına gelmektedir. Bu izleyici kullanılarak insanlar tarafından yayılan içerikten Full Torrent Oyun sorumlu tutulamaz.
  Mafia     Skidrow     Call of Duty     3DM     Assassin's Creed     Fifa 14     Batman     Ghost     Tek Part Oyun İndir     Tek Part     Battlefield 4     Zamunda     Torrent     Black Flag     Reloaded     Napolionic Wars     Torrent Oyun     Sim City     Oyun İndir     Arkham Origin     Mount and Blade     Full Oyun