Sayfalar

Grand Theft Auto V XBOX360

Grand Theft Auto V XBOX360
İNCELEME
LİNK GÜNCELLENECEKTİR.

Grand Theft Auto serisi beşinci oyunuyla devam ediyor. Bu defa Los Santos şehrinde 3 ana karakterle maceraya devam ediyoruz. Rockstar Games serinin daha önceki hiç bir oyununda karşılaşamayacağınız büyüklükteki bir dünyayı sizlere sunuyor.

Michael, Trevor ve Franklin adlı karakterleri yönettiğimiz oyunda banka soygunlarına karışacak, şehirdeki mafya ile uğraşacak ve birbirinden farklı şuçlara karışacağız. Grafiksel olarak bu neslin standartlarını zorlayan GTA V gerçekçi bir atmofer ile karşımıza çıkıyor.
Oyun Bilgisi

Tür:Aksiyon

Platform:XBOX 360

Region:RF

Format:2 x DVD ISO

Boyut:16.2 GB

Crack:QUACK

Tarih:12/09/2013

Kaynak:Pirate By

Dil: İngilizce

download
Düşük Sistem

Os:Yok

Cpu:Yok

Ram:Yok

Gpu:Yok

Hdd:Yok

Dx:Yok

Önerilen Sistem

Os:Yok

Cpu:Yok

Ram:Yok

Gpu:Yok

Hdd:Yok

Dx:Yok

Resimler Göster Gizle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Full Torrent Oyun NEDIR ?
Full Torrent Oyun 2012 yılından beri faliyet gösteren, en hızlı en güncel izleyicili torrent dosyalarını bulup sizlerle paylaşan bir blog sitesidir. Sunucumuzda sadece torrent dosyaları bulunmaktadır. Bu, hiçbir yasadışı içeriğin tarafımızdan saklanmadığı anlamına gelmektedir. Bu izleyici kullanılarak insanlar tarafından yayılan içerikten Full Torrent Oyun sorumlu tutulamaz.
  Mafia     Skidrow     Call of Duty     3DM     Assassin's Creed     Fifa 14     Batman     Ghost     Tek Part Oyun İndir     Tek Part     Battlefield 4     Zamunda     Torrent     Black Flag     Reloaded     Napolionic Wars     Torrent Oyun     Sim City     Oyun İndir     Arkham Origin     Mount and Blade     Full Oyun