Sayfalar

Fifa 14

Fifa 14
İNCELEME
Futbol oyunlarında son yıllarda başı çeken FIFA serisi, gene iddialı özellikler ile karşımıza çıkıyor. Bir önceki oyunun izinden giden yapısı ve Impact Engine grafik motoru ile çok daha gerçekçi dinamiklere sahip olan oyun, bu sene de yenilenmiş özelliklere sahip.

Görsel açıdan ve oyuncu fiziği konusunda taşları yerine oturtan EA Sports, bu sene daha çok gerçekçi şutlar, defansif açıdan top koruması, gerçekçi top fizikleri ve yapay zeka dinamikleri üzerine yoğunlaşıyor. Sosyal açıdan zaten zengin bir yapıya sahip olan seri, gerek online modlarda gerekse de kariyer modunda daha fazla yenilik ile futbol severleri yeşil sahalara davet ediyor.
Oyun Bilgisi

Tür:Spor, Futbol

Platform:PC

Boyut:6.33 GB

Crack:nosTEAM

Tarih:27 Eylül 2013

Kaynak:Pirate By

Dil: İngilizce

download
Düşük Sistem

Os:Windows Vista SP1 / Windows 7

Cpu:1.8 GHz Core 2 Duo

Ram:2 Gb

Gpu:3D accelerated 256 MB video card with support for Pixel Shader 3.0 Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 3600, NVIDIA GeForce 6800GT

Hdd:8.0 GB

Dx:9.0c

Önerilen Sistem

Os:Windows Vista SP1 / Windows 7

Cpu:Intel Core 2 Quad Q6600 2.4g / AMD Athlon II X4 600e 2.2g

Ram:2 Gb

Gpu:Nvidia 8800 GT / ATI Radeon HD 4650

Hdd:8.0 GB

Dx:9.0c

Resimler Göster Gizle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Full Torrent Oyun NEDIR ?
Full Torrent Oyun 2012 yılından beri faliyet gösteren, en hızlı en güncel izleyicili torrent dosyalarını bulup sizlerle paylaşan bir blog sitesidir. Sunucumuzda sadece torrent dosyaları bulunmaktadır. Bu, hiçbir yasadışı içeriğin tarafımızdan saklanmadığı anlamına gelmektedir. Bu izleyici kullanılarak insanlar tarafından yayılan içerikten Full Torrent Oyun sorumlu tutulamaz.
  Mafia     Skidrow     Call of Duty     3DM     Assassin's Creed     Fifa 14     Batman     Ghost     Tek Part Oyun İndir     Tek Part     Battlefield 4     Zamunda     Torrent     Black Flag     Reloaded     Napolionic Wars     Torrent Oyun     Sim City     Oyun İndir     Arkham Origin     Mount and Blade     Full Oyun