Sayfalar

Mount And Blade Napoleonic Wars Torrent,Crack





Futbolda nasıl Hamit, Nuri ve Arda Avrupa'daki gururumuz ise, bilgisayar oyunlarında da Mount & Blade bu sektörde ki gururumuz. Ayrıca "Yapsa yapsa anca bir Türk yapar." denilecek bir işe de imza attılar. Firma son oyunları olan Mount & Blade – With Fire and Sword'a değil, bir önceki oyunları olan Mount & Blade – Warband'e bir ek paket çıkarttılar: Mount & Blade Warband - Napoleonic Wars. Türk işte. (:



Mount&Blade Warband - Napoleonic Wars'ta ufaktan oynanış ve grafiklerde geliştirme yaşanmış. En azından optimizasyon daha iyi yapılmış. Ek paketin en büyük özelliği çoklu oyuncu kısmına yönelik. Bu ek paket sayesinde yeni haritalar ve çoklu oyuncu modları eklenmiş durumda. Napoleonic Wars yaklaşık 900 MB'lık devasa bir ek paket. M&B'nin diğer oyunları bile bu boyuta ulaşmıyor. Hoş bu boyutun büyük bir kısmında müzikler yer alıyor da diyebiliriz. Zira 40'tan fazla yeni arka plan müzikleri ve her ırka özgü müzikler eklenmiş durumda. Ayrıca savaş ortasında bir evin üst katında bulunan bir piyano bile çaldım, müzik yelpazesi de genişti hani. (:>

Tek başınıza böyle rahat rahat gezeceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.


Mount & Blade Warband - Napoleonic Wars tabii ki sadece harita ve oyun modlarından oluşmuyor. Oyuna 5 farklı ırk eklenmiş. Bunlar: Avusturya İmparatorluğu, Rusya İmparatorluğu, Prusya Krallığı, Fransız İmparatorluğu ve Birleşik Krallık. Bu ırklar içerisinde de kendilerine özgü piyadeleri, atlı süvarileri, müzisyenleri, mühendisleri ve komutanları oluşturan birlikler mevcut. Kendilerine özgü desem de isimden öteye gidemiyor bu özgülük. Bir denge oluşturması için olsa gerek, zira bu birliklerin aralarında fark "yok" denecek kadar az. Oyuna eklenen müzisyenler, mühendisler ve topçu piyadeleri farklı bir renk katmış. Hatta mühendisler surlara dinamitler yerleştirebiliyor ya da sizin için bir siper oluşturabiliyorlar. Bu sayede stratejik avantaj yakalama şansı da elde ediyorsunuz. Son oyun olan With Fire and Sword'da kullanılan ateşli silahlar pek kullanışlı değildi. Zaten bu da oyunu ciddi şekilde zedeledi. Serinin hayranları son oyunu oynamaktansa Warband'de kalmayı tercih ettiler desek yanlış olmaz. Sanırım bu ek paketin Warband'e gelmesindeki en büyük sebep bu olabilir. Napoleonic Wars'da ise ateşli silahlar yani misket tüfeği daha kullanışlı bir hale gelmiş. Bu sefer hem ateş gücü daha yüksek hem de uzak mesafeden isabet oranı daha fazla. Fakat mermi doldururken tek bir adım dahi attırmaması biraz can sıkıcı bir durum. Zira savaşın ortasında kalakalıyorsunuz. Mermi doldururken hareketsizlik kalmak yerine daha ağır hareket imkânı sağlasa ama bu sürede mermi doldurmaya devam etse daha güzel olurdu sanırım. With Fire and Sword'da da böyleydi, neyse ki bu oyundaki misket tüfeklerinde süngü var. Bu sayede birden fazla düşmanla aynı anda mücadele etmemiz de mümkün hale gelmiş. Ayrıca oyuna yeni olarak top eklenmiş durumda. Üç farklı mermi seçeneği ile özellikle kuşatmalarda çok etkili bir silah olacaktır. Kullanılması biraz zahmetli ve uzun sürse de etkisi bunu kapatıyor. Zaten gerçeğine uygun olması için böyle olması da şart. Önce de söylediğim gibi Napoleonic Wars'ın harita yelpazesi de çok geniş, geceli gündüzlü, karlı fırtınalı, normal ve yağmurlu gibi farklı hava şartlarında da savaşabileceğiniz çok sayıda harita eklenmiş. Bu haritaları; Komutanlar Savaşı, Kuşatma, Düello, Fetih, Bayrak Kapmaca, Çarpışma, Takım Çarpışması ve Ölüm-Kalım Karşılaşması gibi modlar için dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Savaşlar oldukça hararetli geçiyor.

Mount&Blade Warband - Napoleonic Wars'da yine diğer oyunlarda da bulunan "hızlı savaş" kısmı mevcut. Çoklu oyuncu kısmından sıkıldıysanız ya da "benim ordum üzerime doğru gelen bir orduya emrimle ateş etsin" istiyorsanız bu kısım size uygun olacaktır. Fakat hızlı savaş kısmında farkı tip oyun modu seçemiyorsunuz. Yalnızca meydan çarpışması yapabiliyorsunuz. Son olarak Napoleonic Wars, Warband'in çoklu oyuncu kısmı için daha da geliştirilmiş hali diyebiliriz. Farklı tip oyun modları, farklı karakter tipleri ve farklı birlik seçeneğiyle Warband'de çoklu oyuncu kısmına doymamış ya da doymak üzere olan arkadaşlar için yeni bir soluk oluşturacaktır. Zira 200 kişilik bir kale kuşatma oyununu başka hangi oyunda bulabilirsiniz bilmiyorum. 

İndirceğiniz Torrent Tam bir oyundur ben bunu ek paket olarak sunmadım yani bunu kurmak için sizde Warband olması gerekmiyor.

Rar Şifresi:
Rar Şifresi






Crack Kurulumu

  1. Winrar'ın içinden çıkan tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre (Örn:C:\Program Files (x86)\Mount&Blade Napoleonic Wars) kopyalıyoruz. 
  2. _PLAY MOUNT&BLADE Napoleonic Wars [by iMortaluz].exe atlı dosyadan oyunumuzu çalıştırıyoruz. 
  3. İyi oyunlar.



Eğer Torrent Çalışmassa İzleyicilere Aşağıdaki Kodlari Ekleyin


30 yorum:

  1. şifre yanlış uyarısı veriyor, düzeltirmisiniz

    YanıtlaSil
  2. şifre düzeltilmiştir.

    www.fulltorrentoyun.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. crack'ı nası yapcaz bilgi versen hani

    YanıtlaSil
  4. Bilgi Verilmiştir.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. öd yardımım dokunduysa ne mutlu bana

    YanıtlaSil
  6. müzk dosyası çıkıyor bune yav yani mizük dosyası şeklinde açılıyor

    YanıtlaSil
  7. yoo kardeşim verdiğim dosyada hiç müzik bulunmuyor.Bir yanlışlık olmuş galiba diğer arkadaşlarda hiç sorun çıkmadı.

    YanıtlaSil
  8. mb napoleonic wars ın crack'ı demi bu warband falan deil

    YanıtlaSil
  9. indiriyom bi hata veriyodu crack yapmadım onda bunda yapçam inşallah çalışır

    YanıtlaSil
  10. bende çalıştı ben oynuyorum gayet güzel inşallah sendede olur kardeş

    YanıtlaSil
  11. türkçe mi oyun

    YanıtlaSil
  12. Oyun Türkçe mi ?

    YanıtlaSil
  13. mp oynayabiliyoz mu?

    YanıtlaSil
  14. evet crack yaptıktansonra oynaya biliyoruz oyun türkçe değil yama varsa bilmiyorum.,

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. 1.006 versyonunda bu crack ile multiplayer oynanıyor mu ?

    YanıtlaSil
  17. muhtemelen oynanır die düşünüyorum ama bir dene muhtemelen olcaktır.

    YanıtlaSil
  18. muhmut ya yalan soyleme bari bu mod ya mb_warband falan yazıyo yukleyince kardeş

    YanıtlaSil
  19. Yok kardeşim Napoleonic wars zaten multiplayer mod die biliyom ama resmidir. Verdiğim torrentte ayrı bir oyundur yani sadece Napoleonic warstır.Yalan Armıyorum lütfen yanlış ithamlarda bulunma .

    YanıtlaSil
  20. kardeş bu oyun kesinlikle full ise emeğine sağlık...:)

    YanıtlaSil
  21. crack inmiyor ağ hatası veriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizde sorun var galiba link'i kontrol ettim sorun yok

      Sil
  22. kardeşim multiplayer oynanmıyor crack hatalı giriyorum hiçbir server gözükmüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. klasörün içindekilerin hepsini oyunun klasörüne attığına emin ol ve oyunu napoleonic olandan başlat oluyor bide multiplayer kısmında yukarda bi sekme var yerel ağı değil interneti seçeceksin. umarım yardımcı olmuşumdur.

      Sil


Full Torrent Oyun NEDIR ?
Full Torrent Oyun 2012 yılından beri faliyet gösteren, en hızlı en güncel izleyicili torrent dosyalarını bulup sizlerle paylaşan bir blog sitesidir. Sunucumuzda sadece torrent dosyaları bulunmaktadır. Bu, hiçbir yasadışı içeriğin tarafımızdan saklanmadığı anlamına gelmektedir. Bu izleyici kullanılarak insanlar tarafından yayılan içerikten Full Torrent Oyun sorumlu tutulamaz.
  Mafia     Skidrow     Call of Duty     3DM     Assassin's Creed     Fifa 14     Batman     Ghost     Tek Part Oyun İndir     Tek Part     Battlefield 4     Zamunda     Torrent     Black Flag     Reloaded     Napolionic Wars     Torrent Oyun     Sim City     Oyun İndir     Arkham Origin     Mount and Blade     Full Oyun